dinsdag 22 september 2020

Autozine: Bentley Continental GT als Mulliner

Bentley Continental GT als Mulliner
Bentley Mulliner breidt het Collections-portfolio uit met de Continental GT Mulliner Coupe. Net als bij de deze zomer gelanceerde Mulliner Convertible heeft de koper vele mogelijkheden om de auto geheel naar eigen wens samen te stellen. De Bentley Continental GT Mulliner Coupe beleeft op 22 september zijn wereldpremiere tijdens Salon Prive, een exclusief auto-evenement in de tuinen van Bleinheim Palace bij Oxford. Ook de Bentley Mulliner Bacalar wordt hier voor het eerst aan het publiek getoond.
Lees verder

Meer vermogen voor Audi A4 en A5
De 2.0 TFSI-motoren met mild hybrid-technologie voor de Audi A4 en A5 krijgen extra kracht. Het vermogen van de 40 TFSI-uitvoeringen, die nu voor het eerst ook leverbaar zijn met Quattro vierwielaandrijving, is daardoor toegenomen tot 150 kW / 204 pk (voorheen: 140 kW / 190 pk). De 45 TFSI-uitvoeringen, die standaard al zijn voorzien van Quattro, leveren nu een vermogen van 195 kW / 265 pk (was 180 kW / 245 pk).
Lees verder

Hyundai kondigt vernieuwde i30 N aan
De Hyundai i30 N krijgt een opvolger. Drie jaar na de lancering van dit allereerste high-performance model van Hyundais sportieve N-label komt er een vernieuwde i30 N. Aan de vooravond van zijn onthulling geeft Hyundai alvast een eerste glimp van de sportauto.
Lees verder

Lexus LS vernieuwd voor modeljaar 2021
Lexus presenteert de vernieuwde LS voor modeljaar 2021. Naast nieuwe design-elementen valt het vlaggenschip van de Lexus op door nieuwe technologieen, een stiller interieur en een uitgebreide uitrusting. Begin 2021 staat de vernieuwde Lexus LS 500h bij de dealer.
Lees verder

Volvo start klimaatactieplan 2020
Volvo heeft een waardevolle Science Based Targets Initiative goedkeuring gekregen voor zijn klimaatactieplan, een van de meest ambitieuze in de auto-industrie. Het klimaatplan, waarbij Volvo Cars ernaar streeft om tegen 2040 een klimaatneutraal bedrijf te zijn, is wetenschappelijk geverifieerd door het Science Based Targets Initiative (SBTI), een non-profitorganisatie die bedrijven een duidelijk traject biedt om het Akkoord van Parijs te ondersteunen.
Lees verder

Opel maakt prijzen nieuwe Mokka bekend
Op de dag dat Opel CEO Michael Lohscheller de nieuwe Opel Mokka online zijn wereldpremiere liet beleven in Russelsheim, maakt Opel in Nederland de vanafprijzen bekend. De vijfdeurs Mokka zal in Nederland te koop zijn vanaf 26.299 euro. De 100% elektrische Opel Mokka-e met een actieradius van 322 kilometer (WLTP) is te bestellen voor een vanafprijs van 35.399 euro. De vanafprijs van de dieselversie maakt Opel later bekend. De productie van de nieuwe Mokka begint eind 2020. De levering aan klanten start begin 2021.
Lees verder

MG onthult HS plug-in hybrid
MG heeft de eerste beelden van een tweede Europese model onthuld in Londen. De nieuwe MG HS heeft een plug-in hybride aandrijving die het beste van twee werelden belooft.
Lees verder