vrijdag 11 september 2020

Autozine: Citroen introduceert e-Jumper

Citroen introduceert e-Jumper
Citroen introduceert de e-Jumper. De e-Jumper belooft alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor, een actieradius tot 340 km en de mogelijkheid om de batterij in 1 uur tot 80% op te laden (d.m.v. een snellader).
Lees verder

Hyundai lanceert campagne H2U
Al ruim twee decennia investeert Hyundai veel geld in deze emissievrije auto's met een brandstofcel. Om zijn rol op het gebied van brandstofceltechnologie te benadrukken, lanceert Hyundai de campagne 'Hydrogen to You' (waterstof voor jou) ook wel: H2U.
Lees verder

Maserati ontvouwt toekomstplannen 2020
Voor Maserati begint van een nieuw tijdperk. Het merk met de Trident kondigt nieuwe modellen, innovaties en projecten aan. Bij het merk ligt de focus nadrukkelijk op de toekomst. Na het debuut van de Ghibli Hybrid in juli 2020, de lancering van de Trofeo Collection in augustus en de recente wereldpremiere van de MC20-superwagen, die tijdens een uniek evenement aan de wereld werd getoond, is het nu tijd om stappen te zetten richting de toekomst van Maserati in Modena, waar een nieuw hoofdstuk aan het verhaal wordt toegevoegd, zonder dat daarbij de herkomst wordt vergeten.
Lees verder

Hybride motoren voor Skoda Octavia
Skoda breidt het motorengamma voor de Octavia uit. De eerste nieuwkomer is de Octavia 1.0 TSI e-TEC DSG met mild hybrid- technologie. Vervolgens is er de nieuwe Octavia 1.4 iV DSG, een Plug-in Hybrid met een elektrische actieradius van maximaal 60 km. De Octavia en Octavia COMBI zijn er daarnaast nu ook met de 1.5 TSI G-TEC-motor, die alle voordelen biedt van het rijden op aardgas. Begin 2021 volgt de Octavia 1.5 TSI e-TEC DSG (mild hybrid).
Lees verder

Renault zoe nu ook als Cargo
De 100% elektrische Renault ZOE is nu voor 1.049 euro excl. BTW om te bouwen tot ZOE Cargo. De ombouw gebeurt achteraf en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen. De achterbank en de gordels worden vervangen door een bagagevloer en een kopschot inclusief een scheidingsrek. Hierdoor ontstaat een afgesloten laadruimte met een inhoud van 1 m3, bedoeld voor de emissievrije levering van goederen in stadscentra. Het ZOE Cargo-ombouwpakket kan bij elke Renault dealer besteld en gemonteerd worden.
Lees verder

Mazda MX-5 tijdelijk als Ginzan
Mazda heeft in de serie limited editions van de best verkochte roadster aller tijden een nieuwe loot aan de stam toegevoegd in de vorm van de MX-5 Ginzan. Deze speciale versie van de tweezitter zal vanaf oktober 2020 in een zeer beperkte oplage leverbaar zijn in Nederland voor prijzen die beginnen bij 40.790 euro, inclusief de kosten voor het rijklaar maken en de metallic lak.
Lees verder

Ford organiseert Go Electric evenement
Ford Europas Go Electric evenement strijkt neer in Nederland. Van 25 september tot en met 1 oktober 2020 staat de Grotemarkt, naast de Markthal in Rotterdam, volledig in het teken van elektrificatie en Fords geelektrificeerde modellen. Voor het eerst kunnen geinteresseerden een rit meemaken in de volledig elektrische Mustang Mach-E. Een primeur in Europa. En dat is niet de enige primeur in Rotterdam.
Lees verder