woensdag 16 september 2020

Autozine: Lucid Motors onthult Lucid Air

Lucid Motors onthult Lucid Air
Lucid Motors onthult de productiedetails voor de langverwachte Lucid Air in een wereldwijde webuitzending vanuit het hoofdkwartier in Silicon Valley. In het voorjaar gaan de eerste leveringen van de nieuwe luxesedan van start.
Lees verder

Land Rover introduceert Defender P400E
Land Rover breidt het aanbod van de Defender 110 verder uit met de P400e plug-in hybride aandrijflijn. Tegelijkertijd start de levering van de nieuwe Defender 90. Deze driedeursversie met kortere wielbasis wordt geleverd met dezelfde benzine- en dieselmotoren en off-road-capaciteiten als de vijfdeurs Defender 110 die sinds juni 2020 in de showroom staat. Verder introduceert Land Rover nieuwe Ingenium zescilinder-in-lijn dieselmotoren met All-Wheel Drive, de X-Dynamic uitvoering en een reeks nieuwe opties en carrosseriekleuren.
Lees verder

Mercedes-Benz EQ-modellen nu als Busines
Mercedes-Benz heeft van twaalf plug-in hybrids een Business Solution-variant aan het modellengamma toegevoegd. De Business Solution-modellen zijn reeds uit voorraad leverbaar en hebben standaard een royale uitrusting tegen een speciale prijs. De consumentenadviesprijzen inclusief BTW, BPM en afleverkosten beginnen bij 41.195 euro voor de A250e .
Lees verder

DS maakt lease prijs DS 3 e-Tense bekend
Particulieren kunnen de DS 3 CROSSBACK E-TENSE voor 549 euro per maand rijden, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Bij de vanaf prijs van 549 euro is er keuze uit twee uitvoeringen: DS 3 CROSSBACK E-TENSE So Chic en de extra sportief aangeklede Performance Line. Beide uitvoeringen zijn per direct leverbaar en kwalificeren voor de nieuwe subsidieregeling van de overheid (indien beschikbaar).
Lees verder

Autotest: Ford Explorer
De Ford Explorer bestaat al vele jaren. Het model is echter nooit eerder in Europa geleverd, want gezien de uitstoot zou deze grote SUV hier onbetaalbaar zijn. De zesde generatie van de Explorer is echter speciaal aangepast voor een entree in Europa. Toch is hij nog even kolossaal als het Amerikaanse model. Wat is er aangepast? En maakt Fords slagschip nu wel kans in Europa?
Lees verder

Volkswagen Tiguan 2020 nu te bestellen
Volkswagen maakt de prijzen van de eerste uitvoeringen van de vernieuwde Tiguan voor modeljaar 2020 bekend. De middelgrote SUV van Volkswagen heeft een nieuwe vormgeving en nog techniek. Hij is daarnaast voorzien van vernieuwde aandrijflijnen en is standaard rijker uitgerust dan voorheen. De vernieuwde Tiguan is per direct te bestellen met een vanafprijs van 36.390 euro.
Lees verder

Suzuki introduceert Swace
Suzuki presenteert de Swace, een ruime stationwagon in het populaire C-segment. De Suzuki Swace beschikt standaard over een Full Hybrid-aandrijflijn en is leverbaar vanaf begin 2021.
Lees verder