dinsdag 8 september 2020

Autozine: Mercedes-Benz introduceert S-Klasse 2020

Mercedes-Benz introduceert S-Klasse 2020
Mercedes-Benz introduceert de geheel nieuwe S-Klasse. De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse is op veel gebieden intelligenter geworden en de rijbeleving is naar een hoger niveau gebracht. Digitale innovaties als MBUX (Mercedes-Benz User Experience) worden aangevuld met nieuwe uitrustingen die het rijplezier verhogen en tegelijkertijd het rijden veiliger zouden maken. Voorbeelden zijn de achterasbesturing met een grote stuuruitslag en veiligheidsinnovaties zoals de airbag achter. Na een systematische doorontwikkeling zetten de rijassistentiesystemen opnieuw een stap in de richting van volledig autonoom rijden.
Lees verder

Jeep toont Grand Wagoneer Concept
De in Detroit geintroduceerde nieuwe Grand Wagoneer Concept markeert de wedergeboorte van een klassiek en premium Amerikaans icoon en geeft een visie van wat de moderne uitdrukking van de originele ultieme premium SUV kan zijn. De Grand Wagoneer Concept positioneert de Wagoneer-naam onmiddellijk als een verlengstuk van het merk Jeep. De Grand Wagoneer Concept beschikt over een breed scala aan technologie, waaronder een geelektrificeerde aandrijflijn, 4x4 offroad-systemen en een passagiersscherm in een SUV.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Golf eHybrid
Volkswagen brengt een nieuwe uitvoering van de Golf uit: de eHybrid. De eHybrid is een Golf met plug-inhybride techniek. Van deze half elektrische auto's zijn twee uitgesproken versies leverbaar: een reguliere uitvoering en een sportieve GTE. Autozine test beide.
Lees verder

Kia maakt prijzen Rio 2020 bekend
Kia heeft de prijzen van de vernieuwde Rio bekend gemaakt. Het compacte model is op alle fronten in het nieuw gestoken en is de eerste Kia die 48 Volt mild-hybridtechnologie combineert met een benzinemotor en een nieuwe, intelligente handmatige transmissie (iMT). De vernieuwde Kia Rio is nu te bestellen vanaf 19.995 euro en arriveert eind september 2020 bij de Kia-dealers.
Lees verder

Dacia onthult volledig nieuwe Sandero
Dacia introduceert de compleet nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan. De derde generatie van deze populaire modellenreeks profiteert van splinternieuw design en brengt op diverse fronten vernieuwing in het succesvolle aanbod van Dacia.
Lees verder

Porsche 718 nu ook met PDK
De Porsche 718-uitvoeringen met de atmosferische 4,0-liter zescilinder boxermotor zijn nu ook te bestellen met de zeventraps PDK-transmissie met dubbele koppeling. Deze automatische versnellingsbak schakelt onmerkbaar en zonder enige onderbreking van de trekkracht. Dit verhoogt het schakelcomfort en verbetert de acceleratiecijfers.
Lees verder

Hyundai en SK Innovation werken samen
Hyundai Motor Group en SK Innovation Co. hebben een overeenkomst bereikt om samen te werken aan de ontwikkeling van een duurzaam ecosysteem voor accus van elektrische voertuigen (EVs). SK Innovation Co. is een batterijleverancier en levert onder meer de batterijpakketten van Hyundais nieuwe Electric Global Modular Platform (E-GMP), dat het merk in 2021 introduceert.
Lees verder