zaterdag 5 september 2020

Autozine: Toyota neemt Yaris GR in productie

Toyota neemt Yaris GR in productie
Het eerste exemplaar van de krachtigste en snelste Toyota Yaris in serieproductie is een feit. Op 26 augustus jl. verliet deze op de rallysport geinspireerde GR Yaris de volledig nieuwe productielijn van Toyotas Motomachi-fabriek in Toyota City, Japan. De Toyota GR Yaris met 4x4-aandrijving is uitgerust met een nieuwe 3-cilinder 1.6 turbobenzinemotor die 192 kW / 261 pk en 360 Nm levert en hiermee de krachtigste 3-cilinder productiemotor ter wereld is.
Lees verder

Automuseum: Move Mobility Experience Center
Amsterdam heeft er een nieuwe toeristische attractie bij: het Move Mobility Experience Center. In een pand blakbij het Olympisch Stadion wordt een beeld getoond van vervoer in de breedste zin. Met uiteenlopende voertuigen wordt getoond hoe het heden en verleden er uitzien en wat de toekomst biedt. Autozine nam een kijkje.
Lees verder

Hyundai toont eerste beelden Tucson 2020
Hyundai toont de eerste beelden van de volledig nieuwe Tucson. Kenmerken in het ontwerp zijn onder meer de nieuwste generatie dagrijverlichting van Hyundai en een cockpit met een tweeledige opzet. De vrijgegeven beelden geven tegelijkertijd een eerste indruk van de innovatieve functies. De fotos zijn de opmaat naar de wereldpremiere van de nieuwe Hyundai Tucson die via een livestream is te volgen op 15 september 2020 om 02.30 uur centraal Europese tijd.
Lees verder

Kia Picanto 2020 nu te bestellen
De recent onthulde, vernieuwde Kia Picanto is per direct te bestellen. Kia levert de compacte stadsauto, die vanaf eind september 2020 bij de dealers staat, in vijf uitvoeringen. De prijzen van de vernieuwde Kia Picanto beginnen bij 14.695 euro.
Lees verder

Jeep introduceert Wrangler 4xe
Jeep introduceert de Wrangler 4xe. De Jeep Wrangler 4xe-aandrijflijn integreert twee elektromotoren, een 400-volt accupakket met een zuinige viercilinderturbomotor en een achttraps automatische transmissie. De 2,0-liter I-4-motor met turbocompressor maakt deel uit van FCAs Global Medium Engine-familie. De plug-in hybride aandrijflijn van de Wrangler 4Xe is in staat tot zon 40 kilometer stil, emissievrij en elektrisch af te leggen.
Lees verder

Hyundai en BTS brengen samen nummer uit
Hyundai en de wereldberoemde K-pop-groep BTS brengen samen een nummer uit: IONIQ: Im On It. Het is een volgende stap in de introductiecampagne van Hyundais nieuwe submerk voor elektrisch aangedreven modellen: IONIQ.
Lees verder

Volkswagen toont interieur ID.4
De nadruk op ruimte, een puristisch ontwerp, bijzonder functionele verlichting en duurzame bekledingsmaterialen: dat zijn de kenmerken van het interieur van de nieuwe ID.4 dat Volkswagen vandaag heeft onthuld. De gehele Volkswagen ID.4 wordt voor eind september 2020 onthuld.
Lees verder