vrijdag 11 september 2020

Autozine: Verkoop VW Arteon Shooting Brake start

Verkoop VW Arteon Shooting Brake start
De vernieuwde Arteon en de geheel nieuwe Arteon Shooting Brake zijn nu te bestellen bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. In eerste instantie start Volkswagen met de Arteon 2.0 TSI R-Line Business+ (vanaf 48.950 euro) en de Arteon Shooting Brake 2.0 TSI R-Line Business+ (vanaf 49.490 euro). Kort daarna volgen ook de dieselversies met de 147 kW / 200 pk sterke 2.0 TDI.
Lees verder

Autotest: Maserati Quattroporte
Alle grote sedans in het topsegment zijn grofweg hetzelfde. Ze streven allemaal naar maximaal comfort door een grote afstand te scheppen tussen de inzittenden en de techniek. Daarom zoeven ze bijna onhoorbaar over de weg en zijn ze als een luxe cocon voor de bevoorrechte inzittenden. Maar het kan ook anders! Dat bewijst de Maserati Quattroporte.
Lees verder

Nissan produceert 500.000ste LEAF
Nissan heeft de 500.000ste LEAF geproduceerd. De Nissan LEAF is s werelds eerste op grote schaal geproduceerde, volledig elektrisch aangedreven gezinsauto. De productie van de half miljoenste LEAF vond toevallig slechts enkele dagen voor World EV Day plaats, een dag waarop e-mobiliteit en de transitie naar duurzaam transport centraal staat. De 500.000ste Nissan LEAF rolde van de productieband in de fabriek in Sunderland in het Verenigd Koninkrijk. Hier zijn al meer dan 175.000 exemplaren van de LEAF geproduceerd sinds 2013.
Lees verder

Citroën maakt prijzen nieuwe C4 bekend
Citroen maakt de prijzen bekend van de geheel nieuwe C4 en 100% elektrische e-C4. De modellen markeren een stap in het Citroen-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. De nieuwe Citroen C4 en e-C4 zijn per direct te bestellen. De levering start in januari 2021.
Lees verder

Volkswagen onthult Golf 8 Variant
Volkswagen presenteert de nieuwe Golf Variant. Hij is ruimer en digitaler dan voorheen. En dankzij onder meer mild-hybride-technologie en twin-dosing-inspuiting zet hij ook op het gebied van efficiency grote stappen. De nieuwe Golf Variant is vanaf medio oktober 2020 te bestellen.
Lees verder

Maserati presenteert MC20
Maserati presenteert de MC20. Met de MC20 keert Maserati terug naar een segment waarin het altijd een prominente rol heeft gespeeld, namelijk dat van de supersportwagens. De MC20 combineert luxe en prestaties met de unieke Maserati-stijl en het is een auto met een grote aerodynamische efficientie. Achter zijn schitterende uiterlijk gaat een compromisloos sportief innerlijk schuil. De nieuwe 630 pk sterke V6 Nettuno-motor maakt een acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 2,9 seconden mogelijk, de topsnelheid bedraagt ruim 325 kilometer per uur.
Lees verder

Suzuki start verkoop Across
Suzuki start de verkoop van het nieuwe topmodel: de Acress. De Across is per direct te bestellen bij de Suzuki-dealer, met een vanafprijs van 65.000 euro. Klanten kunnen kiezen uit zes verschillende exterieurkleuren: White Pearl Crystal Shine, Silver Metallic, Attitude Black Mica, Sensual Red Mica, Gray Metallic en Dark Blue Mica. Eind september 2020 zullen de eerste exemplaren van de Across geleverd worden.
Lees verder