woensdag 23 september 2020

BMW M GmbH start testritten met allereerste BMW M3 Touring.

BMW M GmbH start testritten met allereerste BMW M3 Touring.
BMW M GmbH breidt voor het eerst het modellenaanbod uit in de premium middenklasse met de BMW M3 Touring. Op dit moment voltrekken zich de tests met een prototype bij het ontwikkelingscentrum in Garching vlakbij München. Daarna volgen circuittests op de Nordschleife van de Nürburgring. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert M Performance Carbon wielen voor de BMW S 1000 RR.
Exclusieve hightech componenten voor weg en circuit. Carbonfiber stamt uit de luchtvaartindustrie. Het bewijst zich al jaren in de racerij door de hoge sterkte en het zeer lage gewicht en nu ook bij BMW motorfietsen. BMW Motorrad past het toe in componenten waarvoor een minimaal gewicht en maximale sterkte vereist zijn. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert nieuwe custom bike: "De Blechmann R 18".
De gerenommeerde customizer uit Oostenrijk, Bernhard Naumann – ook wel bekend als 'Blechmann' – presenteert zijn versie van de BMW R 18. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Het is officieel: de geheel nieuwe BMW R 18 staat vanaf 19 september bij de BMW Motorrad dealer.
De geheel nieuwe BMW R 18 staat vanaf 19 september in de showroom. De styling die overduidelijk is geïnspireerd op fameuze voorgangers, zoals de BMW R 5, in combinatie met de nieuw ontwikkelde tweecilinder 'Big Boxer'-motor zorgen ervoor dat de rijbeleving van de BMW R 18 zowel gecultiveerd als zinnenprikkelend is. De BMW R 18 is te verkrijgen voor een consumentenadviesprijs vanaf € 27.200,- en te financieren via BMW Motorrad 3asy Ride vanaf € 318,- p/m.
Lees verder

Nieuwe bureaus voor de Europese marketingactiviteiten van de merken BMW en MINI.
Performance marketing en gedigitaliseerde sales voor modern, op maat gemaakt customer relationship management +++ Nieuwe agency-structuur zal operationeel worden in het derde kwartaal +++ start in grote markten Duitsland en Frankrijk.
Lees verder

Eerste BMW Motorrad Heritage showroom in Nederland.
BMW Motorrad dealer Simako-BDM in Elst heeft als eerste in Nederland een Heritage showroom. De complete R nineT line-up en de nieuwe oppermachtige R 18 staan hier in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding.
Lees verder

BMW Motorrad onthult 'superbike' BMW M 1000 RR.
Het eerste M model van BMW Motorrad beleeft zijn wereldpremière: de nieuwe BMW M 1000 RR met technologie van de BMW motorfietsen uit het World Superbike Championship. Aan de basis staat de BMW S 1000 RR superbike motorfiets. Het eerste M model van BMW Motorrad omvat talrijke upgrades voor motor, rijwielgedeelte, design en remsysteem die regelrecht stammen uit de racerij.
Lees verder

BMW presenteert modelupdates voor herfst 2020.
Alle BMW-modellen met Euro 6d-TEMP – Nieuwe Plug-in hybride modellen voor de BMW 5 Serie – Zescilinder-in-lijn dieselmotoren met 48V Mild-Hybrid technologie in de BMW 3 Serie en BMW 8 Serie – Nieuwe motoriseringen voor de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé – Driving Assistant Professional met verkeerslichtdetectie 'Urban Cruise Control' – Nieuwe digitale services: BMW News, bestuurdersprofielen met foto's en via QR-code kunnen worden berekend via de My ...
Lees verder