vrijdag 25 september 2020

Prijsvraag GP Rusland: win een gesigneerde Max cap of 1:43 RB12 schaalmodel!

Prijsvraag GP Rusland: win een gesigneerde Max cap of 1:43 RB12 schaalmodel!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com.  Omdat Max in de vorige GP, op Mugello, in de eerste ronde uitviel en we dus geen winnaar konden aanwijzen, is die prijs doorgeschoven. In de komende prijsvraag hebben we dus twee prijzen, voor twee winnaars!
Lees verder

Bij Jumbo sparen voor de RB16 Formule 1-auto van Max
Formule 1-liefhebbers kunnen bij Jumbo weer sparen voor een schaalmodel van de Formule 1-auto van Max Verstappen. Het officiĆ«le limited edition schaalmodel (1:24) is een exacte replica van de Red Bull RB16, waarmee de Nederlander dit seizoen de Grand Prix van Stiermarken op de Red Bull Ring in Oostenrijk het podium behaalde. Bovendien krijgen klanten er een sleutelhanger bij van de helm van Max. Zowel dit schaalmodel als de sleutelhanger zijn alleen via deze Jumbo-actie te verkrijgen. 
Lees verder

Max vanuit Sochi: 'Proberen minimaal het podium te behalen'
Gearriveerd in Sochi is Max Verstappen goed geluimd, ondanks de dubbele uitvalbeurt in Italiƫ. De Aston Martin Red Bull Racing-coureur laat daarover weten: "Het is natuurlijk niet goed dat we drie keer zijn uitgevallen in negen races, maar het is wat het is, dat kan ik toch niet meer veranderen. We hebben na Mugello goede gesprekken gehad, ook met Honda en er is uitgelegd wat er mis ging en Honda zegt het opgelost te hebben. Hopelijk kunnen we vanaf nu elk weekend voor het podium...
Lees verder