woensdag 2 september 2020

Tulpenrallye: Minder bergen in 67e Tulpenrallye

Minder bergen in 67e Tulpenrallye
Minder bergen in 67e Tulpenrallye De 67e Tulpenrallye voert de eerste drie dagen door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyrenee├źn en de Alpen. Lees meer Het bericht Minder bergen in 67e Tulpenrallye verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

Inschrijven voor deelname 67e Tulpenrallye
De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 7 november 2020 (11:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. Lees meer Het bericht Inschrijven voor deelname 67e Tulpenrallye verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

De Tulpenrallye gaat dit jaar niet door!
Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt in Europa de laatste weken sterk toe. Op basis hiervan hebben wij besloten de rally te verschuiven naar 2021. Lees meer Het bericht De Tulpenrallye gaat dit jaar niet door! verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

Tulpenrallye Dutch Edition 2020
Het Organisatiecomit├ę plant op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 een tweedaags evenement, een rally in Nederland en corona-proof in stijl van de Tulpenrallye. Lees meer Het bericht Tulpenrallye Dutch Edition 2020 verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder