vrijdag 2 oktober 2020

Autofans: BMW X2 rijdt zich weer in de aandacht met M Mesh Edition

AUTOFANS
BMW X2 rijdt zich weer in de aandacht met M Mesh Edition
BMW rijdt sinds 2018 het gat tussen de X1 en X3 dicht met de X2. Maar vergeleken met die twee kleppers blijft de X2 wat onder de radar. Hoe je hem terug op het netvlies van de klanten krijgt? Met oranje stickers natuurlijk.
Lees verder

Officieel: Seat Leon e-Hybrid gaat aan de stekker (2020)
Seat breidt zijn nieuwe Leon uit met een hybrideversie. Die neemt de aandrijflijn over van de nieuwe Audi A3 Sportback 40 TFSI e en combineert dus een 204 pk sterke plug-inhybride aandrijflijn met een volledig elektrisch rijbereik van 60 kilometer.
Lees verder

Geruchtenmolen: Lambda wordt Chinese Lotus-SUV
Na decennia financiële onzekerheid vond de Britse sportwagenconstructeur in 2017 onderdak bij Volvo-eigenaar Geely. Volgens de geruchtenmolen heeft de Chinese geldschieter nu een eerste product in de pijplijn voor Lotus. Wat bouwt een sportwagenmerk dat geld in het laatje moet brengen? Inderdaad: een SUV.
Lees verder

Zet Volkswagen nu ook Lamborghini in de etalage?
Nadat eerder al plannen lekten om luxemerk Bugatti te betrekken in een deal met het Kroatische Rimac, zou de Volkswagen-groep nu ook de banden met sportwagenmerk Lamborghini losser willen aanhalen. Dat meldt persbureau Reuters.
Lees verder

Euro NCAP quoteert rijhulp: Duitsers goed, Tesla en Volvo verrassend minder
Euro NCAP, de organisatie die de veiligheid van auto's beoordeelt en er sterren aan toekent, heeft nu ook een uitgebreide beoordeling van rijhulpsystemen klaar. De organisatie beoordeelde tien auto's die voorzien zijn van een uitgebreid rijhulpsysteem voor op de snelweg.
Lees verder