dinsdag 27 oktober 2020

Autofans: Ferrari mag weer als enige de naam “Testarossa” gebruiken

AUTOFANS
Ferrari mag weer als enige de naam "Testarossa" gebruiken
Ferrari is weer de enige die de merknaam "Testarossa" mag gebruiken. Dat heeft het Europees Hof van Justitie geoordeeld. In 2017 verloor Ferrari de rechten op de naam "Testarossa" omdat het Italiaanse merk die te lang niet meer had gebruikt.
Lees verder

BMW M4 Competition x Kith is gelimiteerd modeverschijnsel
Voor zijn nieuwe M4 Competition heeft BMW de handen in elkaar geslagen met streetwearmerk Kith. Het merk mag 150 exemplaren van de nieuwe M4 Competition uitdossen in een gepersonaliseerd jasje.
Lees verder

Rij-impressie + video: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310 4Drive (2020)
Gedaan met de spraakverwarring: deze Cupra Formentor heeft bij moederhuis Seat geen gelijknamig model in de catalogus staan, en is dus de eerste Cupra die op eigen benen staat. Debuteren doet hij in de topversie, die de bekende 2.0 TSI van 310 pk onder de kap heeft.
Lees verder

Officieel: Fiat Tipo krijgt nieuwe snoet en crossover (2020)
Fiat heeft zijn Tipo naar de schoonheidsspecialist gestuurd. De C-segmenter houdt er niet alleen nieuwe looks aan over, maar ook een nieuwe versie: de Tipo Cross, een crossoverversie op basis van de vijfdeurs.
Lees verder

Donkervoort D8 GTO-JD70 R: er kan altijd nog een lettertje bij
Alsof de D8 GTO-JD70 nog niet genoeg was als verjaardagscadeautje van Donkervoort aan oprichter Joop Donkervoort, hebben de Nederlanders nu een exclusieve track only-versie uitgewerkt: de Donkervoort D8 GTO-JD70 R.
Lees verder