Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Fiat 500e 3+1 is Fiat 500 met derde deur

AUTOFANS
Fiat 500e 3+1 is Fiat 500 met derde deur
Fiat lanceerde begin dit jaar de elektrische 500e. Die krijgt er nu een broertje bij, de 500e 3+1. Dat is geen promotie op stockmodellen, wel een versie met een extra portier.
Lees verder

Brabus Rocket 900 "One of Ten" maakt zijn naam volledig waar
De Duitse Mercedes-specialist Brabus heeft de Mercedes-AMG GT 63 S onder handen genomen. En hoe. Met 900 pk en 1.250 Nm heeft het letterlijk een raket onder de motorkap geplaatst. Van deze 900 Rocket worden er maar tien exemplaren gebouwd.
Lees verder

Frankrijk wil taks op zware auto's invoeren
De Franse regering wil in 2021 een nieuwe taks invoeren die auto's van meer dan 1.800 kilogram zwaarder moet belasten. Het idee komt van een burgerconventie, en vermeerdert de catalogusprijs van een nieuwe auto met 10 euro per extra kilogram waarmee de auto de limiet overschrijdt.
Lees verder

Tesla laat eerste "Full Self Driving"-software los op klanten
In de Verenigde Staten krijgt een beperkt aantal Tesla-klanten via een over-the-air-update een b├Ętaversie van de "Full Self Driving"-software van de Californische constructeur. Elon Musk hoopt tegen eind dit jaar de software bij meer Tesla-eigenaars te kunnen installeren.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Golf TGI sluipt binnen via achterdeur (2020)
Veel ruchtbaarheid heeft Volkswagen er niet aan gegeven, maar Wolfsburg voegt opnieuw een CNG-versie toe aan het Golf-gamma. De nieuwe Golf TGI brengt je op aardgas 400 kilometer ver.
Lees verder