Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Is bodykit Prior Design neuscorrectie die nieuwe BMW M3 en M4 nodig hebben?

AUTOFANS
Is bodykit Prior Design neuscorrectie die nieuwe BMW M3 en M4 nodig hebben?
Niets deed de afgelopen tijd in autodesignland meer stof opwaaien dan de nieuwe nieren van de BMW 4 Reeks, die de Beiers nadien extrapoleerden naar de nieuwe M3 en M4. Tuners laten zo'n kans natuurlijk niet links liggen...
Lees verder

SSC Tuatara is snelste productieauto ooit
Het Amerikaanse automerk SSC North America heeft opnieuw een wereldrecord beet. Met de Tuatara heeft SSC immers de snelste productieauto ooit gebouwd. De Amerikaanse hypercar doorbreekt zelfs de grens van 500 km/u...
Lees verder

Porsche Panamera krijgt twee nieuwe plug-inhybrides (2020)
Eind augustus werd de Porsche Panamera in het nieuw gestoken, waarbij het hybridegamma werd herleid tot een nieuwe 4S E-Hybrid. Stuttgart breidt dat gamma nu uit met de 4 E-Hybrid als basisversie, en de 700 pk sterke Turbo S E-Hybrid als topversie. Ook de 4S keert terug naar de catalogus.
Lees verder

Wordt de Ford Mustang Mach-E een elektrische game changer? [VIDEO]
Ford had onze aandacht te pakken met de controversiƫle naam van zijn nieuwe elektrische SUV. Maar wordt de Mustang Mach-E een auto om rekening mee te houden? Redacteur Wim kreeg alvast een preview!
Lees verder

Rijtest: Mercedes GLA 200 (2020)
En dat is zeven. Althans, dat denken wij toch: de nieuwe GLA is het zevende model dat Mercedes bouwt op het compacte MFA2-platform. Wat de nieuweling precies in zijn mars heeft? We zoeken het uit aan de hand van de GLA 200.
Lees verder