vrijdag 16 oktober 2020

Autofans: Officieel: doet Dacia Spring Electric nieuwe lente waaien bij EV’s? (2020)

AUTOFANS
Officieel: doet Dacia Spring Electric nieuwe lente waaien bij EV's? (2020)
Dacia had het al langer aangekondigd, maar laat nu eindelijk de productieversie van zijn eerste elektrische auto zien. Die heet Spring Electric en moet 225 kilometer ver geraken op een volle batterij.
Lees verder

Renault breidt hybridegamma uit met drie modellen
Renault schakelt een versnelling hoger in zijn hybrideaanbod. De huisgemaakte E-Tech-technologie vindt voortaan zijn weg naar drie extra modellen: de Arkana E-Tech Hybrid, de Captur E-Tech Hybrid, en de vijfdeursversie van de Mégane E-Tech Plug-in Hybrid.
Lees verder

Museumtip: 100 jaar Mazda in Autoworld Brussel
De Japanse constructeur Mazda blaast dit jaar 100 kaarsjes uit, en dat zullen we geweten hebben. Vanaf vandaag loopt er in het Brusselse museum Autoworld een overzichtstentoonstelling met 16 auto's uit Hiroshima.
Lees verder

VideoTip: Goodwood SpeedWeek
Door de coronacrisis geen Goodwood Festival of Speed dit jaar, maar de Britten hebben voor vervanging gezorgd. De Goodwood SpeedWeek vindt dit weekend plaats van vrijdag tot en met zondag, en is live op YouTube te volgen.
Lees verder

Ford Mustang Mach 1: meest capabele Europese Mustang ooit komt naar ons
Ford heeft vandaag bevestigd dat het de Mustang Mach 1 naar Europa verscheept. Geen variant van de nieuwe elektrische SUV, maar de naar eigen zeggen beste Mustang op de Europese markt ooit. En nog steeds met manuele versnellingsbak.
Lees verder