Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Officieel: Hyundai i20 N, hot hatch bij de kleintjes

AUTOFANS
Officieel: Hyundai i20 N, hot hatch bij de kleintjes
Hyundai zet dezer dagen in op de krachtigere motoversies. Eerder mochten we de i10 N-Line al aan de tand voelen en vandaag zet Hyundai de i20 N in de kijker. Geen slappe variant met wat extra opsmuk, maar wel het echte werk.
Lees verder

BMW lanceert X5 M en X6 M Competition nu ook als First Edition
De BMW X5 M en X6 M Competition zijn al een tijdje te krijgen – we hebben er zelfs al mee gereden – maar BMW lanceert alsnog een speciale First Edition voor beide versies. Van elke First Edition worden er maar 250 stuks gemaakt.
Lees verder

Autofans en roadtrippers in hart en nieren: Guy De Pré en Günther Neefs – RoadTrip #18
We hadden het vorige keer beloofd: onze podcast van deze week zou een heuse BV-podcast worden! In deze aflevering van RoadTrip krijgt Wim immers het bezoek van niet één, maar twee muziek- en autoliefhebbers die je ongetwijfeld ergens van kent.
Lees verder

Fiat Panda Sport viert 40 jaar Panda (2020)
Fiat heeft zichzelf een cadeautje gegeven om 40 jaar Panda te vieren. Dat cadeautje heet Fiat Panda Sport. What's in a name...
Lees verder

Officieel: GMC Hummer is terug als elektrische kolos
De Hummers zijn een aantal jaren geleden uit de showrooms verdwenen vanwege de fiscaal onvriendelijke opbouw van de wagen. Vandaag zijn ze er terug, met een elektromotor die voor de aandrijving zorgt.
Lees verder