donderdag 8 oktober 2020

Autofans: Prijslijst: zoveel kost de elektrische Volkswagen ID.4 (2020)

AUTOFANS
Prijslijst: zoveel kost de elektrische Volkswagen ID.4 (2020)
Volkswagen heeft een prijskaartje toegevoegd aan de tweede telg uit zijn elektrische ID-familie. De ID.4, die als elektrische crossover in de grootteorde van de Tiguan meespeelt, debuteert als 1st Edition met een basisprijs van iets meer dan 47.000 euro.
Lees verder

Hyundai i20 N staat te trappelen in de coulissen
De nieuwe hot hatch van Hyundai, de i20N, gaat zijn laatste voorbereidingsfase in. Reden genoeg om nog eens een plaagplaatje de wereld in te sturen, moeten ze bij de Koreanen gedacht hebben. Welaan dan: het gaat om niet één, maar gelijk twee teaserfoto's.
Lees verder

Fiscaal voordeel pick-ups voor particulieren op de helling
Als het van Vlaams minister van financiën Matthias Diependaele (N-VA) afhangt, wordt het fiscale regime voor pick-ups binnenkort herzien. Die worden niet alleen door bedrijven als lichte vracht ingeschreven, maar ook door particulieren. Die laatsten genieten daardoor een stevig fiscaal voordeel.
Lees verder

Britse RBW EV bewijst: elektrische MG kan perfect roadster zijn
Het klassieke Britse merk MG mag dan wel teruggekeerd zijn als elektrische SUV onder Chinese vleugels, deze kleine Britse constructeur laat zien dat er ook nog plaats is voor een elektrische MG roadster: de RBW EV Roadster.
Lees verder

Rijtest: Volkswagen T-Roc Cabrio 1.5 TSI 150 R-Line (2020)
De cabrio-SUV, het blijft een moeilijke oefening. Ooit was er de Nissan Murano CrossCabriolet, maar daar kraaide geen haan naar. Land Rover waagde zich er enkele jaren geleden aan met de vorige generatie van de Range Rover Evoque, maar ook die krijgt geen opvolger. Nu is het de beurt aan Volkswagen, dat dapper ten strijde trekt met de T-Roc Cabrio.
Lees verder