Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Rij-impressie: Hyundai i10 N-Line 1.0 T-GDI (2020)

AUTOFANS
Rij-impressie: Hyundai i10 N-Line 1.0 T-GDI (2020)
Het segment van de kleine stadsauto's verliest sneller aan populariteit dan Trump na zijn coronabesmetting. Toch zit er volgens Hyundai nog toekomst in het stadskarretje. Meer nog: er moet zelfs plaats zijn voor een sportief stadskarretje. En bij Hyundai heet dat i10 N-Line.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI Clubsport laat 55 extra paarden trappelen
Volkswagen haspelt in sneltempo de speciale varianten van de Golf af. Daarbij is vandaag deze Golf in trainingspak aan de beurt. De Golf GTi Clubsport is daarmee een GTI met wat meer longinhoud.
Lees verder

Novitec waagt zich aan Ferrari Monza SP1 en SP2
De Duitse tuner Novitec is van geen kleintje vervaard. Het heeft een tuningkit klaar voor de Ferrari Monza SP1 en SP2, de barchetta's die alleen voor de beste Ferrari-klanten voorbehouden zijn.
Lees verder

Italiaanse autodesigner Aldo Brovarone (94) overleden
De Italiaanse autodesigner Aldo Brovarone is overleden. Zijn naam mag dan misschien niet meteen een belletje doen rinkelen bij het grote publiek, zijn werk staat op het netvlies van menig autoliefhebber gegrift. Een korte bloemlezing.
Lees verder

Deze Project Car stond 6 maanden stil in de Autofans Garage door de lockdown! | Project ???
Videotips 2 dagen voor de lockdown in maart besloot Yves nog een project car te kopen in het buitenland. Nu, 6 maanden later, wordt Yves terug herenigd met zijn aankoop. Tijd voor een nieuw project bij Autofans! 2 dagen voor de lockdown in maart besloot Yves nog een project car te kopen in het buitenland. Nu, 6 maanden later, wordt Yves terug herenigd met zijn aankoop. Tijd voor een nieuw project bij Autofans! Europese autosegmentatie: CAuto...
Lees verder