dinsdag 6 oktober 2020

Autofans: Rij-impressie + video: Bentley Flying Spur W12 (2020)

AUTOFANS
Rij-impressie + video: Bentley Flying Spur W12 (2020)
Met het vertrek van de Mulsanne krijgt Bentley's Flying Spur de zware taak om de schoenen van die luxelimousine in te vullen. is de Flying Spur W12 de nieuwe big daddy van Bentley? Redacteur Yves trok zijn properste onderbroek aan en zocht het uit!
Lees verder

Officieel: Jaguar XF onder het mes met milde hybride diesel (2020)
Jaguar heeft zijn XF een opfrisbeurt gegeven. De berline en Sportbreak zien ex- en interieur opnieuw op de tekentafel belanden en krijgen een milde hybride dieselmotor onder de kap.
Lees verder

Porsche Cayenne Coupé van Mansory brandt op je netvlies
Mansory strikes again. De tuner staat niet bepaald bekend om zijn subtiliteit, en dat wordt opnieuw duidelijk in deze wel heel erg drukke Porsche Cayenne Coupé.
Lees verder

Jaguar XE krijgt eveneens milde hybride update (2020)
Bij de facelift van de Jaguar XF maken de Britten van de gelegenheid gebruik om ook de kleinere XE van een milde hybride dieselaandrijving te voorzien. Een facelift kreeg de D-segmenter eerder al, maar enkele kleinere tweaks konden toch niet ontbreken.
Lees verder

Audi TT krijgt S Line Competition Plus-versie (2020)
Audi voegt een S Line Competition Plus-versie toe aan zijn TT Coupé en Roadster. Die combineert twee uitrustingspakketten voor de 45 TFSI, die hem een pak stoerder en sportiever doen ogen. Al is er een kleine 'maar' aan deze versie verbonden...
Lees verder