maandag 19 oktober 2020

Autofans: Tesla Model 3 krijgt lichte update en meer rijbereik

AUTOFANS
Tesla Model 3 krijgt lichte update en meer rijbereik
Tesla heeft een discrete update doorgevoerd op de Model 3. Die krijgt enkele visuele wijzigingen, maar ook meer rijbereik. Tegelijk ziet hij ook zijn rijhulp verbeterd.
Lees verder

Peugeot brengt je 205 GTi weer in showroomstaat
Het is meestal voorbehouden aan luxemerken zoals Porsche of Jaguar, maar ook Peugeot gaat zich er nu aan wagen: klassiekers uit zijn geschiedenis restaureren en verkopen. De primeur viel dit icoon te beurt: de Peugeot 205 GTi 1.9.
Lees verder

Audi TT RS 40 Jahre Quattro: speciale verjaardagsreeks, maar niet voor ons
Audi's Quattro-vierwielaandrijving bestaat veertig jaar, en dat zet Audi Sport in de kijker. Jammer genoeg alleen in thuisland Duitsland, maar met een opvallende verschijning: de tot veertig stuks beperkte TT RS 40 Jahre Quattro.
Lees verder

MA-DE 126 Vision is de auto die Fiat dringend moet bouwen
Net als de Honda E onze aandacht wist te trekken met zijn moderne interpretatie van klassieke lijnen, kan deze 126 Vision dat ook doen. Alleen... komt het idee niet van Fiat, maar van een Italiaans designbureau, MA-DE.
Lees verder

Vraag: schakelt jouw volgende auto nog manueel?
Uit cijfers van automobielfederatie Febiac blijkt dat steeds minder landgenoten kiezen voor een auto met manuele versnellingsbak. Dit jaar is voor het eerst nog maar de helft van de nieuwe auto's voorzien van een manuele schakeldoos. Er zijn zelfs steeds meer constructeurs die ze niet langer aanbieden. Maar hoeveel waarde hecht jij nog aan het koppelingspedaal?
Lees verder