woensdag 21 oktober 2020

Autoweek: Aantal aanrijdingen met dieren neemt toe

Aantal aanrijdingen met dieren neemt toe
Het aantal aanrijdingen met dieren neemt toe. Gemiddeld levert een aanrijding met een dier een schadepost van €1.600 op.
Lees verder

GM investeert fors in productie EV's
General Motors laat er geen gras over groeien: langzaam maar zeker bereidt het concern de Amerikaanse productiefaciliteiten voor op de productie van nieuwe EV's. Een investering van $2 miljard (€1,6 miljard) moet de Spring Hill-fabriek in Tennessee klaar maken voor de productie van onder meer de Cadillac Lyriq. De faciliteit wordt de derde EV-fabriek van GM.
Lees verder

Bijna wintertijd: 'Meer kans op ongelukken'
Komend weekend gaan we weer over op de wintertijd. Dat heeft statistisch gezien een negatief effect op de verkeersveiligheid.
Lees verder

ACEA: Europees productieverlies al op 4 miljoen auto's
De Europese auto-industrie loopt dit jaar in de eerste drie kwartalen opgeteld 4.024.036 geproduceerde auto's mis, blijkt uit cijfers van het Europese ACEA. Het productieverlies komt met name door de sluiting van fabrieken gedurende maart, april en mei. Daarnaast is de productie ook nog niet terug op het niveau van voor de crisis, hoewel de markt inmiddels weer aantrekt.
Lees verder

Nissan Magnite is nieuwe compacte cross-over
Dít is de Nissan Magnite, een nieuwe compacte cross-over van Nissan! De nieuwe SUV is maar liefst 21 centimeter korter dan de Nissan Juke.
Lees verder