donderdag 8 oktober 2020

Autoweek: Audi warmt op voor e-tron GT

Audi warmt op voor e-tron GT
Audi laat de eerste teaserplaten zien van de E-tron GT! De nieuwe elektrische liftback is begin 2021 in Nederland te koop!
Lees verder

Infiniti doet met QX80 Rebelle mee aan 'vrouwenrally'
Infiniti doet met een aangepaste QX80 mee aan de Rebelle Rally, een rally door Noord-Amerika van 1.200 mijl (1.920 km) exclusief voor vrouwen. De fullsize-SUV is met het oog op dit doel behoorlijk aangepast, maar aan boord nog wel voorzien van de nodige luxe.
Lees verder

Hyundai roept Kona Electric terug wegens brandgevaar
Hyundai zet naar aanleiding van een mogelijke productiefout in de batterijen een terugroepactie op touw voor de Kona Electric, dat maakt het Zuid-Koreaanse Ministerie van Transport vandaag bekend. In totaal gaat het om 25.564 exemplaren die gebouwd zijn tussen september 2017 en maart 2020. Het is nog niet bekend wat voor gevolgen dit heeft voor de Nederlandse markt.
Lees verder

Minder druk op de weg sinds oproep Rutte
Het is minder druk op de Nederlandse wegen sinds de dringende oproep van premier Mark Rutte vorige week om vooral thuis te werken als dat kan.
Lees verder

Subaru Impreza ook als STI Sport
De Subaru Impreza is er nu ook als STI Sport. De sportieve uitvoering gaat helaas aan Nederlandse neuzen voorbij. De Impreza wordt hier niet meer geleverd.
Lees verder