vrijdag 2 oktober 2020

Autoweek: Autopilot Tesla Model 3 schiet tekort volgens Euro NCAP

Autopilot Tesla Model 3 schiet tekort volgens Euro NCAP
Euro NCAP heeft een tweede serie tests met autonome assistentiesystemen voor de snelweg uitgevoerd. Hierbij zijn tien auto's onder de loep genomen, waaronder de Tesla Model 3. Wat blijkt? BMW, Audi en Mercedes-Benz scoren op dit vlak beter dan Tesla, dat slechts een gemiddelde score weet te behalen.
Lees verder

Toyota Corolla 1.6 GTi-16 - Op de Rollenbank
Soms stuit je op een auto waarvan je glad vergeten bent dat hij heeft bestaan. Dat was het geval toen Mark Mulderije zich aanmeldde met zijn Corolla GTi, jaargang 1987. Niet gek dat we die de laatste tijd niet meer zijn tegengekomen. Volgens zijn zeggen zijn er nog maar vijf van in Nederland. Die van hem is een Duitse import en dat is een verhaal apart.
Lees verder

'VW overweegt zelfstandiger beursgenoteerd Lamborghini'
Volkswagen overweegt Lamborghini op eigen benen te zetten en naar de beurs te brengen, melden ingewijden donderdag tegenover Reuters.
Lees verder

Volvo XC40 P8 Recharge - Rij-impressie
Een aantal jaar geleden kwam Volvo als één van de eerste met een plug in hybridetechnologie op de markt en dat werkte in Nederland geweldig. Nu is het tijd voor de volgende sprong: volledig elektrisch. De XC40 P8 Recharge is de eerste Volvo zonder verbrandingsmotor.
Lees verder

Renault stoomt elektrische cross-over klaar
Renault trekt binnenkort het doek van een studiemodel dat vooruitblikt op een nieuwe elektrische cross-over van het merk.
Lees verder