Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Bugatti toont deel van mysterieuze nieuwkomer

Bugatti toont deel van mysterieuze nieuwkomer
Het gebeurt niet elke dag dat Bugatti een glimp van een compleet nieuwe en onbekende auto laat zien. Wat we ervan mogen verwachten, is al net zo mysterieus als de auto zelf.
Lees verder

F1-coureurs Alfa Romeo testen Giulia GTA
Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi, beiden coureurs bij het Formule 1-team van Alfa Romeo, mochten op het testcircuit van Balocco de nieuwe Giulia GTA en GTAm aan de tand voelen. Het bleef niet bij een potje lol trappen op het circuit; de coureurs hebben de engineers die aan de topversie van de Giulia werken volgens Alfa Romeo waardevolle feedback voorzien.
Lees verder

New York International Auto Show 2021 verplaatst naar augustus
De New York International Auto Show van 2021 heeft een datum. De beurs vindt van 20 tot 29 augustus plaats, vier maanden later dan gepland. Volgens de organisatoren is dit niet alleen gedaan vanwege de aanhoudende perikelen rondom het coronavirus, maar ook omwille van een uitbreiding van het beursgebouw.
Lees verder

Hyundai i20 N officieel
Dit is de Hyundai i20 N. Het kleine broertje van de i30 N ziet er agressief uit en heeft op papier alles in huis om de hoge verwachtingen waar te maken.
Lees verder

GMC Hummer: elektrische geweldenaar
Hummer is terug, en hoe! De herboren Hummer is een elektrische titaan met een wel heel bizarre aandrijflijn! Wat te denken van dik 1.000 pk?
Lees verder