Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dít is de elektrische Dacia Spring Electric

Dít is de elektrische Dacia Spring Electric
Shockingly affordable. Op geen enkele auto lijkt Dacia's internationale lijfspreuk zo goed van toepassing als op deze Dacia Spring Electric. De Spring Electric is niet alleen de eerste volledig elektrische Dacia ooit, het is straks ook nog eens de goedkoopste EV die je in Europa kunt kopen! In de tweede helft van volgend jaar is de Dacia Spring Electric in de Nederlandse showrooms te vinden.
Lees verder

Toyota Mirai 2 flink goedkoper
Toyota's waterstof-vlaggenschip Mirai staat aan de vooravond van zijn tweede generatie en die wordt een stuk gunstiger geprijsd dan het uitlopende model. Hoewel de precieze prijs nog niet bekend is, belooft Toyota dat hij in ons land in elk geval onder de 70.000 euro komt en dat is ruim 11.000 onder de Mirai 1.
Lees verder

Kia Sorento - Rij-impressie
De vorige Kia Sorento heeft het in Nederland zeer matig gedaan, met name door de hoge CO2-boete. Maar generatie vier is er als hybride en dat scheelt! Roy ging er mee op pad.
Lees verder

Renault Mégane hatchback komt ook als plug-in hybride
Renault breidt haar (plug-in) hybride-aanbod uit. De Mégane hatchback komt ook als E-Tech plug-in hybride, de Captur komt als stekkerloze E-Tech hybride.
Lees verder

Europese autoverkopen voor het eerst dit jaar in de plus
De verkoop van personenauto's in de Europese Unie is vorige maand met 3,1 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder, tot bijna 934.000 stuks.
Lees verder