dinsdag 13 oktober 2020

Autoweek: 'Europees marktaandeel EV's groeit naar 15 procent in 2021'

'Europees marktaandeel EV's groeit naar 15 procent in 2021'
Het marktaandeel van elektrische auto's in Europa stijgt dit jaar naar 10 procent en in 2021 naar 15 procent, voorspelt de Europese milieuorganisatie Transport & Environment (T&E). Deze stijging zou vooral komen door de strenge Europese uitstootnorm waar fabrikanten vanaf dit jaar aan moeten voldoen. Volgens T&E moet er echter al verder gekeken gaan worden naar ambitieuzere doelen.
Lees verder

In het Wild: Ferrari 250 GT/E
Een Ferrari uit de jaren '60 is toch een auto die we vooral voor ons zien in de zon, op het strak gemaaide gras van een hoog aangeschreven concours d'elegance. De eigenaar van dit exemplaar vindt een regenachtige rotonde in Zuid-Holland kennelijk ook goed genoeg.
Lees verder

Aznom Palladium vanbinnen
Een nieuwe dag, een nieuwe teaser van de Aznom Palladium. De bijzondere hyper-limousine wordt zeer binnenkort in z'n geheel gepresenteerd.
Lees verder

Thuiswerken remt groei Fastned
Snellaadbedrijf Fastned voelt zich in zijn groei geremd doordat veel Nederlanders met elektrische auto's de laatste tijd vanuit huis werken.
Lees verder

Doek valt voor bijzondere Nissan NV Cargo en NV Passenger
De Nissan NV Cargo en Nissan NV Passenger gaan uit productie. Twee bijzondere bedrijfswagens die onder meer met een V8 te krijgen waren.
Lees verder