vrijdag 2 oktober 2020

Autoweek: Facelift Friday: Porsche 928

Facelift Friday: Porsche 928
De Porsche 928 werd gebouwd van 1977 tot 1995. Een hele lange periode, waarin de autowereld allerlei grote veranderingen doormaakte. De 928 deed dat dus ook, waarbij het optische zwaartepunt aan de achterkant te vinden was.
Lees verder

Luxe op waterstof: Hopium Machina
Aan nieuwe merken die met een elektrische auto met een accupakket komen is geen gebrek, maar vandaag mogen we een ander soort nieuwkomer verwelkomen. De Hopium Machina is een waterstofsedan met indrukwekkende prestaties. Bovendien komt Hopium niet uit Azië of Californië, maar uit Frankrijk.
Lees verder

Mercedes-Benz Vito 'Power Edition': sier- en werkpaard
Mercedes-Benz heeft een gelimiteerde uitvoering van de Vito klaargestoomd voor de ruimtezoekers die net even wat meer willen. De 'Power Edition' is iets minder heftig dan je op basis van de naam mogelijk verwacht.
Lees verder

Tesla boekt nieuw verkooprecord
Een opvallend positief bericht in de verder zeer teleurstellende verkoopcijfers van de afgelopen tijd. Tesla heeft namelijk een recordaantal auto's afgeleverd in het afgelopen kwartaal.
Lees verder

Renault Mégane vs. Seat Leon - Dubbeltest
Ongeveer halverwege zijn levenscyclus krijgt de Renault Mégane een facelift waarbij aan het uiterlijk maar weinig wordt gewijzigd. Dat vond men niet nodig, al had de Fransman wel een update nodig om nieuwe concurrenten zoals de Seat Leon van repliek te kunnen blijven dienen.
Lees verder