Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ferrari heeft weer alleenrecht op naam 'Testarossa'

Ferrari heeft weer alleenrecht op naam 'Testarossa'
Ferrari is weer de enige die de naam Testarossa mag gebruiken. Dat heeft het Europees Hof van Justitie geoordeeld. In 2017 bepaalde een Duitse rechtbank dat Ferrari de iconische naam te lang niet had gebruikt en daarom niet langer beschermd was.
Lees verder

Opgehoogde Porsche 911 gesnapt op de Nürburgring
Op de Nürburgring is een Porsche 911 van de 992-generatie betrapt die flink hoger op zijn poten lijkt te staan. Porsche heeft zelf nog niets vrijgegeven over een dergelijk model, maar wellicht hebben we hier te maken met een spiritueel opvolger van de 911 'Safari' uit 1978.
Lees verder

Fiat 500e 3+1 heeft deurtje extra
De elektrische Fiat 500 is er straks ook als Fiat 500 3+1. Inderdaad, met een extra portiertje aan de passagierskant. Handig voor de instap naar achteren.
Lees verder

Prijzen elektrische Fiat 500e bekend
Fiat heeft zojuist de 500 3+1 aan de wereld voorgesteld. Nu het merk toch in de spotlight staat, maakt het direct het volledige leveringsgamma van de elektrische Fiat 500 bekend. Zowel de 500 Berlina als de 500 Cabrio en 500 3+1 komen naast als La Prima in drie uitvoeringen beschikbaar. Naast de uitrusting wijken ook de technische specificaties onderling onderling af!
Lees verder

In het Wild: Toyota Starlet (1978)
Een auto hoeft echt niet in topstaat te zijn om op het erepodium getild te worden. Dat bewijst deze leuke Toyota Starlet, die wel geraakt is door de tand des tijds.
Lees verder