vrijdag 30 oktober 2020

Autoweek: Ford gaat samenwerken met Volvo in CO2-poule

Ford gaat samenwerken met Volvo in CO2-poule
Ford gaat samenwerken met Volvo Cars om zijn gemiddelde CO2-uitstoot te drukken, blijkt uit documenten die zijn ingediend bij de Europese Commissie. Door de problemen met de Kuga PHEV zag Ford zich genoodzaakt om een dergelijke samenwerking aan te gaan. Het is niet bekend hoeveel Ford Volvo betaalt om de uitstoot te compenseren.
Lees verder

Opnieuw terugroepactie voor Polestar 2
Opnieuw is er een terugroepactie voor de Polestar 2. Ditmaal moet er daadwerkelijk hardware worden vevangen en is een softwareupdate niet afdoende.
Lees verder

Kimi Räikkönen verlengt contract bij Alfa Romeo
Kimi Räikkönen, de doorgaans buitengewoon koele coureur, verlengt zijn contract bij Alfa Romeo Racing. De 41-jarige Fin is nog niet klaar in de Formule 1 en zit naar eigen zeggen op zijn plek bij het team. Ook teamgenoot Antonio Giovinazzi mag zijn stoeltje komend seizoen houden.
Lees verder

Fisker nu ook naar de beurs
Op zoek naar een nieuwe investering op de beurs? Wellicht is Fisker dan wel wat voor je. Het automerk van ontwerper Henrik Fisker is bezig met een frisse start. Vanaf vandaag zijn de aandelen verkrijgbaar op de New York Stock Exchange onder de noemer 'FSR'.
Lees verder

Overzicht: prijzen nieuwe Jaguar E-Pace
De prijs van de nieuwe Jaguar E-Pace plug-in hybride P300e is bekend. Net als die van alle andere benzine- en dieselversies!
Lees verder