maandag 5 oktober 2020

Autoweek: Kabinet: Subsidieloket nieuwe elektrische auto tijdelijk dicht

Kabinet: Subsidieloket nieuwe elektrische auto tijdelijk dicht
Gerommel op het gebied van de subsidie voor de elektrische auto. Het kabinet gooit het subsidieloket tijdelijk op slot, tot onsteltenis van de branche.
Lees verder

Particuliere verkoop elektrische auto groeit hard
De particuliere verkoop van EV's neemt fors toe. Daarnaast hebben drie keer zoveel mensen voor een elektrische auto een private lease contract afgesloten.
Lees verder

Voormalig VW-topman Matthias Müller naar Piëch Automotive
Piëch Automotive heeft voormalig Volkswagen-topman Matthias Müller binnen gehaald als voorzitter van de raad van toezicht. Dat maakt de Zwitserse start-up bekend. Het personeelsbestand van het bedrijf is behoorlijk goed gevuld met namen uit de auto-industrie.
Lees verder

Renault Mégane CC 1.6-16V - 2005 – 373.843 km - Klokje Rond
Hoe kun je het nuttige met het aangename combineren? Misschien is een cabriolet op lpg om je dagelijkse kilometers mee te maken, niet zo'n gek idee. Dave Koster deed het en rijdt nu bijna tien jaar in zijn inmiddels vijftien jaar oude Franse, bij Karmann in Duitsland gebouwde coupé-cabriolet. De motor loopt nog als een zonnetje, maar na vandaag weten we dat er ook een schaduwzijde aan het verhaal is.
Lees verder

Opgehoogde Alpine A110 op patentbeeld
AutoWeek heeft patentplaten op weten te duiken van wat zomaar eens de productieversie van de opghoogde Alpine A110 SportsX zou kunnen zijn!
Lees verder