maandag 12 oktober 2020

Autoweek: Laadsnelheid – Cornelis schetst

Laadsnelheid – Cornelis schetst
Het laden van het accu aan de snellader gaat in eerste instantie vrij rap, maar doorgaans zien we het vermogen al snel inzakken. De temperatuur van de accu en daarmee het koelsysteem spelen hierin een belangrijke rol. Het mooiste is het wanneer je accu groot genoeg is om onderweg een laadpaal over te kunnen slaan. Maar als het nodig is, ben je met die grotere accu ook weer eerder op weg. Dat klinkt ingewikkeld, maar is dat ook zo?
Lees verder

Chevrolet presenteert Groove
Chevrolet heeft een nieuwe SUV: de Groove. Hoewel het model nieuw lijkt, is het in feite niets meer dan een rebadge van een Chinese SUV!
Lees verder

Gefacelifte Mitsubishi Eclipse Cross duikt op
Dít is de vernieuwde Mitsubishi Eclipse Cross! De gefacelifte Eclipse Cross krijgt een plug-in hybride aandrijflijn en krijgt een opgefrist uiterlijk!
Lees verder

Toyota Mirai als nieuwe pausmobiel
Paus Fransiscus heeft een nieuwe auto! De kerkvorst mag heeft namelijk een op bijzondere wijze verbouwde Toyota Mirai als nieuwe pausmobiel!
Lees verder

Duitse politicus: 'We moeten de verkoop van benzine- en dieselauto's stimuleren'
Markus Söder, de minister-president van de Duitse deelstaat Beieren, wil de verkoop van benzine- en dieselauto's gaan stimuleren. Dat is minder gek dan het op het eerste gezicht misschien lijkt.
Lees verder