donderdag 1 oktober 2020

Autoweek: Lynk & Co haalt EV op termijn naar Europa

Lynk & Co haalt EV op termijn naar Europa
Lynk & Co komt op termijn met een volledig elektrisch model naar de Europese markt, dat zegt CEO Alain Visser in gesprek met AutoWeek. Het merk kiest voor Europa duidelijk een andere aanpak dan in China, waarbij er geen sprake gaat zijn van een breed scala aan modellen.
Lees verder

Verkoopcijfers september
De eerste van de maand betekent kakelverse verkoopcijfers. Feestelijk zijn die echter allerminst. Uit de cijfers van RAI Vereniging, Bovag en RDC blijkt dat de Nederlandse automarkt op weg lijkt naar een dieptepunt.
Lees verder

Abt RS4-S is afgetrainde Audi RS4 Avant
Vind je de 450 pk en 600 Nm die de 2.9 V6 van de Audi RS4 Avant levert te min? Klop dan eens aan bij tuner Abt. Abt pompt het vermogen maar wat graag op!
Lees verder

GAC Enpulse schittert in Peking
Het uit China afkomstige conceptuele autogeweld is nog niet tot een eind gekomen. Ditmaal is het de Chinese fabrikant GAC Group dat een studiemodel presenteert. En wat voor een. Dít is de Enpulse, een volledig elektrische tweedeurs sportieveling!
Lees verder

Opgefriste Mazda CX-3 op de prijslijst
Mazda heeft de CX-3 onlangs een kleine opfrisser gegeven. AutoWeek heeft alle prijzen van de aangescherpte Mazda CX-3 van modeljaar 2021!
Lees verder