Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: McLaren Elva in Gulf-jas

McLaren Elva in Gulf-jas
Een Britse hypercar in een retro-kleurstelling. Het lijkt een subcategorie die uit hooguit één auto kan bestaan, maar toch krijgt de Lotus Evija tijdens de Goodwood Speedweek gezelschap van de McLaren Elva in Gulf-kleuren.
Lees verder

Nikola: 'We kunnen ook zonder hulp GM verder'
EV-startup Nikola redt het ook zonder een deal met General Motors, zegt CEO Mark Russell volgens Automotive News in een interview. Beide partijen zijn momenteel met elkaar in gesprek over een strategisch partnerschap. De elektrische pick-up Badger ligt overigens wel op het hakblok.
Lees verder

Extra maatregelen tegen fraude met kilometertellers
De overheid wil meer doen tegen fraude met kilometertellerstanden van auto's en motoren. Een wetsvoorstel daarover is aangenomen door de ministerraad.
Lees verder

Polestar 2 Performance Pack vs. Tesla Model 3 Performance - Dubbeltest
Voor een nieuw merk geniet Polestar al enorm veel bekendheid in Nederland. Een hype die we niet zagen sinds Tesla, de grootste concurrent van het nieuwe merk. Nieuwkomer Polestar 2 neemt het op tegen pionier Tesla Model 3.
Lees verder

Porsche noteert lichte verkoopdaling in 2020
Porsche heeft de wereldwijde aflevercijfers over de eerste drie kwartalen van 2020 bekend gemaakt. Ten opzichte van 2019 laten de huidige cijfers door de impact van het coronavirus een lichte daling zien van 5 procent. De Cayenne was het meest in trek, gevolgd door de Macan.
Lees verder