Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Morgan Plus Four - Eerste rijtest

Morgan Plus Four - Eerste rijtest
Je ziet niet meteen dat dit de nieuwste Morgan is? Het zij je vergeven, aangezien het model al sinds 1950 in productie is. Onderhuids is er steeds vernieuwd, de jongste versie heeft nu een motor van BMW en is voor het eerst met automatische transmissie leverbaar. Pret gegarandeerd!
Lees verder

Kia werkt aan nieuwe generatie legervoertuigen
Kia is niet alleen verantwoordelijk voor tal van personenauto's wereldwijd, maar bouwt ook legervoertuigen. Het is nu bezig met een nieuwe generatie van diverse voor krijgsmachten bedoelde voertuigen.
Lees verder

Toyota roept wereldwijd ruim 5,8 miljoen auto's terug
Toyota roept wereldwijd ruim 5,8 miljoen auto's, gebouwd tussen 2013 en 2020, terug om een defect met de brandstofpomp, maakt het Japanse merk bekend. Het defect kan ervoor zorgen dat de brandstofpomp het mogelijk begeeft. In Nederland blijft het aantal teruggeroepen auto's met 250 exemplaren relatief beperkt.
Lees verder

Genesis laat nieuwe SUV GV70 zien
Genesis laat de nieuwe GV70 zien, een SUV die op termijn zeer waarschijnlijk ook naar Nederland komt! Je moet de auto zien als een BMW X3-concurrent.
Lees verder

Goed derde kwartaal dempt klappen bij PSA
De omzetcijfers van Groupe PSA van 2020 zijn, niet geheel verrassend, niet heel florissant vergeleken met vorig jaar. Toch weet het concern dankzij een sterk derde kwartaal de neerwaartse trend iets te stoppen.
Lees verder