woensdag 28 oktober 2020

Autoweek: Nieuwe Isuzu MU-X gepresenteerd

Nieuwe Isuzu MU-X gepresenteerd
Dít is de nieuwe Isuzu MU-X. De compleet nieuwe SUV is gebaseerd op de D-Max, maar krijgt een compleet eigen uiterlijk. Naar Nederland komt de MU-X niet.
Lees verder

Gigantische Lincoln Navigator spoedig onder het mes
Lincoln bereidt een facelift voor voor de Navigator, de luxueuze broer van de Ford Expedition. Komt helaas niet naar Nederland.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz G-klasse 4X4² beter in beeld
Voor wie een reguliere G-klasse niet extreem genoeg is, past Mercedes-Benz een kwadratische formule toe. De G-klasse 4X4² is in vrijwel alle opzichten extremer dan de auto waar hij zijn basis aan ontleent. Van de huidige G-klasse is bekend dat Das Haus wederom werkt aan een dergelijke variant. Het prototype is nu voor het eerst beter te zien.
Lees verder

Bugatti Bolide is extreem machtsvertoon
Dit is de Bugatti Bolide, een extreem studiemodel dat 1.850 pk sterk is en slechts 1.240 kilo weegt. Bloedsnel en beresterk! Wat als...
Lees verder

Overfinch viert Amerikaans jubileum met speciale editie
Range Rover-veredelaar Overfinch is vijf jaar actief op de Amerikaanse markt. Om dit eerste jubileum te vieren heeft de tuner de Range Rover Autobiography LWB voorzien van een eigen sausje: de Sandringham Edition. Er worden vijf exemplaren van gebouwd, die niet geheel verrassend allemaal bestemd zijn voor Amerika.
Lees verder