woensdag 14 oktober 2020

Autoweek: Nieuwe Toyota Mirai debuteert eind dit jaar

Nieuwe Toyota Mirai debuteert eind dit jaar
Toyota lanceert de nieuwe Mirai eind dit jaar al. De tweede generatie van de auto met brandstofcel aan boord belooft heel bijzonder te worden!
Lees verder

Cupra Formentor - Rij-impressie
Eerst was Cupra de overtreffende trap van FR, toen kwam de Cupra R en sinds 2018 is Cupra een submerk van Seat, met als eerste twee modellen de Ateca en Leon. De coupé cross over Cupra Formentor is het eerste eigen model en komt niet als Seat. Maar niet gevreesd, want er is al een Cupra VZ, waar we nu mee kunnen rijden. Doet hij naar een VZ-R verlangen?
Lees verder

Bekende auto-ontwerper Aldo Brovarone overleden
Er is een grote naam uit de auto-industrie heengegaan: Aldo Brovarone is op 94-jarige leeftijd overleden. Hij was verantwoordelijk voor het ontwerp van een aantal hele bekende en alom geliefde auto's.
Lees verder

Tesla verlaagt prijzen Model S in Nederland
Tesla heeft de twee reeds beschikbare varianten van de Model S goedkoper gemaakt, blijkt uit de meest recente prijzen die het bedrijf stilzwijgend heeft gewijzigd. Zowel de Long Range als de Performance zijn voortaan €3.000 goedkoper. De prijzen van de overige modellen van Tesla zijn ongewijzigd.
Lees verder

Porsche 911 GT3 RS de Nürburgring op
Porsche is nog altijd druk in de weer met testwerk van haar nieuwe 911 GT3 RS. De krachtpatser lijkt er bijna klaar voor om z'n publieke debuut te maken.
Lees verder