vrijdag 23 oktober 2020

Autoweek: Omzet Renault met 8% gedaald in derde kwartaal

Omzet Renault met 8% gedaald in derde kwartaal
Groupe Renault heeft in het derde kwartaal van 2020 een omzetdaling van 8,2 procent ten opzichte van 2019 genoteerd, maakt het bedrijf bekend. Het Europese marktaandeel nam echter marginaal toe. Dit is met name toe te schrijven aan de Zoe, waarvan de verkoop met maar liefst 150 procent is toegenomen.
Lees verder

Renault en Fiat beëindigen bedrijfsauto-deal
Het moest gebeuren: in de aanloop naar het samenvoegen van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) en PSA, beëindigen Renault en Fiat vast hun deal op het gebied van bedrijfsauto's. De weg naar een nieuwe Fiat Scudo lijkt daarmee te zijn ingeslagen.
Lees verder

Brabus Rocket 900 'One of Ten' heeft halve liter extra
Brabus heeft de Mercedes-AMG GT 63 S op grondige wijze onder handen genomen. De vierdeurs sportcoupé beschikt voortaan - voor zover hij dat nog niet had - over dikke spatborden, uitbundig spoilerwerk, extravagante details en een halve liter extra. Dan hebben we het uiteraard niet over de bagageruimte.
Lees verder

Ford Puma officieel goedkoper én duurder
In september wist AutoWeek de hand te leggen op de prijzen van een nieuwe basisversie van de Ford Puma én de sportieve Ford Puma ST. Die prijzen worden nu door Ford bevestigd.
Lees verder

Volkswagen Caddy krijgt nieuwe instapversie
Volkswagen heeft het iets goedkoper gemaakt om in een nieuwe Caddy te stappen. Het vermogen van de 2.0 TDI is teruggeschroefd naar 75 pk, waardoor deze instapper als 'Economy Business' vanaf €15.500 te verkrijgen is. Daarmee is de vanafprijs van de Caddy met €2.200 gedaald.
Lees verder