vrijdag 2 oktober 2020

Autoweek: Onthulling Nikola Badger uitgesteld

Onthulling Nikola Badger uitgesteld
Nikola heeft het Nikola World-evenement uitgesteld, dat maakt het bedrijf bekend. Dit betekent dat de onthulling van de elektrische pick-up Badger eveneens op zich laat wachten. Het evenement kan volgens Nikola niet doorgaan vanwege de beperkingen die de staat Arizona heeft gesteld rondom Covid-19. Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt.
Lees verder

Flink meer occasions verkocht in derde kwartaal
Het coronavirus legt alles plat, maar er zijn altijd uitzonderingen. Behalve de verkoop van plexiglas, mondkapjes en desinfectiemiddelen zit ook de verkoop van gebruikte auto's in de lift.
Lees verder

Bezwaren Tesla Gigafactory Berlijn weggewuifd
Tesla kan volgens plan doorgaan met de bouw van de Gigafactory ten oosten van Berlijn. Dat zegt Dietmar Woike, president van de deelstaat Brandenburg. Milieuactivisten en omwonenden hadden bezwaren ingediend tegen de bouw van de fabriek, maar volgens de politicus gaan er hierdoor geen problemen ontstaan met de bouwvergunning.
Lees verder

Tesla betreedt volgend jaar Indiase markt
Elon Musk heeft aangegeven dat Tesla volgend jaar ook in India op de markt komt. Dat deed de topman vrijdag op Twitter in een reactie op een vraag van de Tesla Club India.
Lees verder

Lamborghini test 'Macchina Veloce Aperta'
Lamborghini heeft op de social media van Squadra Corse, de raceafdeling van het merk, een foto geplaatst met de cryptische caption 'Attenzione macchina veloce aperta'. Het lijkt erop dat er een opvolger van de one-off Aventador J in de maak is, die moet gaan concurreren met roadsters als de Ferrari Monza, McLaren Elva en Aston Martin V12 Speedster.
Lees verder