vrijdag 16 oktober 2020

Autoweek: Peugeot gaat zelf 205 GTI's restaureren

Peugeot gaat zelf 205 GTI's restaureren
Liefhebbers van oude Peugeots (en Citroƫns) opgelet: Peugeot gaat zelf de volledige restauratie tot 'fabrieksstaat' van haar eigen legendarische oude modellen mogelijk maken.
Lees verder

Duidelijk rustiger op de weg en in het OV
Nederlanders stapten deze week weer minder in een auto, OV of op een veerpont. Daarmee lijken ze gehoor te geven aan het verzoek van het kabinet.
Lees verder

Lotus Evija maakt 'publieksdebuut' in iconische kleuren
Lotus heeft haar gloednieuwe hypercar, de Evija, voor het eerst in het openbaar laten zien. De Evija was uitgedost in een kleurstelling die ongetwijfeld veel autosportliefhebbers direct zullen herkennen.
Lees verder

Facelift Friday: Jaguar XF
De Jaguar XF kreeg onlangs een facelift. Tijd om het in 2015 gepresenteerde origineel naast de nieuwe Jaguar XF te zetten!
Lees verder

Doorschuifregeling EV-subsidie definitief beƫindigd
Vanaf 30 oktober is het niet meer mogelijk om subsidie voor de aanschaf van een EV uit een volgend kalenderjaar naar voren te halen, kondigt het kabinet aan in de Staatscourant. Dat betekent dat EV-kopers vanaf 1 november alleen nog subsidie kunnen aanvragen voor het kalenderjaar waarin ze de auto hebben aangeschaft. Het subsidiepotje voor 2021 is op 4 januari naar verwachting al helemaal leeg.
Lees verder