Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Prijzen vernieuwde Jaguar XF bekend

Prijzen vernieuwde Jaguar XF bekend
Jaguar voerde begin oktober een facelift door op de XF. Daarbij werd met name het interieur grondig onder handen genomen, maar ook op motorisch vlak was er nieuws. Zo komt de Jaguar XF onder meer beschikbaar met een nieuwe mild-hybride dieselmotor. AutoWeek kan als eerste de complete prijslijst vrijgegeven.
Lees verder

Formule 1-kalender 2021 gelekt
De Formule 1-kalender van 2021 is gelekt. Daarop is een grotendeels herkenbaar schema te zien, al zijn er wel wat toevoegingen en verschuivingen.
Lees verder

Poseidon geeft Mercedes-AMG GT 63 S 4-door 940 pk
Het Duitse Poseidon kijkt niet op een pk-tje meer of minder. Onder de noemer Mercedes-AMG GT 63 RS 830+ komt men met een AMG GT 4-door die het in exportvorm tot maar liefst 940 pk schopt.
Lees verder

Lexus haalt ook RC en CT van de prijslijst
Dat de Lexus IS in z'n nieuwe vorm niet naar ons land komt wisten we al, maar er vallen meer slachtoffers op de Lexus-prijslijst. Ook de compacte Lexus CT en de tweedeurs Lexus RC zullen in Europa verdwijnen.
Lees verder

Verlengde Bentley Bentayga gesnapt
Bentley is aan het testen geslagen met de Bentayga LWB, een Bentayga met verlengde wielbasis. Verwacht de Bentley Bentayga LWB niet voor 2021 op de markt.
Lees verder