woensdag 14 oktober 2020

Autoweek: Productie Ford Kuga PHEV stilgelegd om batterijprobleem

Productie Ford Kuga PHEV stilgelegd om batterijprobleem
Ford heeft de productie en levering van de Kuga PHEV stilgelegd, dat communiceert het merk in een video aan klanten. Een nog onbekend probleem met de batterijen, waardoor brand kan ontstaan, is de oorzaak. Eigenaren van een Kuga PHEV wordt geadviseerd de batterij niet op te laden en alleen in de 'EV-Auto'-modus te rijden. In Nederland gaat het om ongeveer 900 auto's.
Lees verder

Modern Renault-platform voor Lada
Na Dacia mag ook Lada profiteren van actuele Renault-techniek. Het merk komt te beschikken over een uitgekelde versie van Renaults CMF-B-platform!
Lees verder

Ford schrapt dieselversie Fiesta
Ford zet in Europa een streep door de Fiesta met 1.5 TDCi-dieselmotor. Het aandeel van de dieselversie in de Fiesta-verkopen is te klein geworden.
Lees verder

Nieuwe bestuursvoorzitter Hyundai Motor Group
Euisun Chung wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van de Hyundai Motor Group, maakt het concern vandaag bekend. Hij volgt zijn vader op als leider van het conglomeraat. Euisun wil zich gaan focussen op nieuwe technologieƫn en de bedrijfscultuur binnen Hyundai verder veranderen.
Lees verder

Volkswagen ID5 klaar voor 2021
Voor het eerst goed te zien: de Volkswagen ID5. De ID5 wordt de coupƩversie van de elektrische ID4! Vanaf volgend jaar in Nederland!
Lees verder