Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Renault belicht twee nieuwe elektrische modellen

Renault belicht twee nieuwe elektrische modellen
Renault laat in een tweetal teaservideo's een glimp zien van twee nieuwe EV's: een concept-car die op een nieuw modulair platform staat en de productieversie van de Dacia Spring. Beide modellen zullen officieel aangekondigd worden op het Renault eWays-evenement, dat vanaf 15 oktober plaats vindt.
Lees verder

'Aantal autodiefstallen lijkt af te nemen door coronavirus'
Het aantal auto's dat wordt gestolen lijkt te dalen wanneer het coronavirus oplaait. Dat concludeert het Verbond van Verzekeraars op basis van de diefstalcijfers van de politie.
Lees verder

Audi Q8 wordt ook leverbaar als plug-in
De Audi Q8 is vanaf eind oktober leverbaar als plug-in hybride in twee varianten: de 55 en 60 TFSI e. Hierdoor wordt de SUV in Nederland fors goedkoper. Deze twee aandrijflijnen waren al leverbaar op onder meer de Q7, maar in de Q8 debuteert een verbeterd accupakket dat later ook zijn weg naar de andere modellen zal vinden.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 42
AutoWeek 42 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

KTM onthult productieversie X-Bow GTX
KTM heeft de X-Bow GTX officieel onthuld. De racer is volledig opgetrokken uit koolstofvezel en heeft de welbekende 2.5-liter vijfcilinder turbomotor van Audi onder de kap liggen. De GTX is alleen bedoeld voor het circuit en heeft diverse functionaliteiten aan boord om het gebruik op trackdays te vergemakkelijken.
Lees verder