donderdag 22 oktober 2020

Autoweek: Tesla begint uitrol Full Self-Driving-software

Tesla begint uitrol Full Self-Driving-software
Tesla is begonnen met de uitrol van FSD b├Ęta, de vroege voorloper van de FSD-software die op grote schaal autonoom rijden met Tesla's mogelijk moet maken.
Lees verder

Audi RS E-tron GT helemaal in beeld
Audi heeft een prototype van de RS e-tron GT meegenomen naar de 24 uur van Spa. Nee, niet om mee te racen, maar wel om de volledig elektrische liftback voor de ogen van de camera's de opwarmronde te laten leiden. Het prototype geeft een goed beeld van hoe de uiteindelijke productieversie eruit komt te zien.
Lees verder

Special: Hummer, patserbak met militaire roots
Hummer is terug! De Amerikaanse fabrikant GMC heeft de voormalige antichrist van iedere milieuactivist afgestoft en voorzien van een toekomstbestendig vernislaagje. De GMC Hummer EV zet de stijl van Hummer in zekere zin door, maar vormt tegelijkertijd een behoorlijke disruptie vergeleken met zijn stamvaders. Tijd voor een duik in de geschiedenis van Hummer.
Lees verder

Formule 1-team Haas verder zonder Grosjean en Magnussen
Het Formule 1-team van Haas gaat volgend jaar verder met andere coureurs dan haar huidige line-up, Romain Grosjean en Kevin Magnussen.
Lees verder

Hyundai i20 N als rallykanon
De nieuwe Hyundai i20 N is er nu al als waar rallykanon! Zeg nou zelf, deze rally-i20 N ziet er toch behoorlijk heftig uit?
Lees verder