woensdag 14 oktober 2020

Autoweek: Toyota GR Yaris krijgt mogelijk nóg extremere versie

Toyota GR Yaris krijgt mogelijk nóg extremere versie
Werkt Toyota aan een nog heftigere versie van de Yaris? Het lijkt er toch echt op. Alsof de 261 pk sterke Toyota GR Yaris niet genoeg was!
Lees verder

Renault opent 'CO2-poule' voor andere fabrikanten
Renault opent een 'CO2-poule' voor andere fabrikanten, blijkt uit een officieel document dat is gepubliceerd door de Europese Commissie. Dit betekent dat Renault emissiekredieten wil gaan verkopen om zo andere partijen te helpen met het behalen van de gemiddelde norm van 95 gram CO2 per kilometer. Het is nog niet bekend of Nissan en Mitsubishi hier ook bij betrokken zijn.
Lees verder

Seat Ateca - Rij-impressie
Terwijl bekende succesnummers als Ibiza en Leon soms nog sterkere namen zijn dan die van het merk Seat zelf, is 50 procent van alle nieuwe Seats inmiddels een SUV. En dat avontuur begon pas vier jaar geleden met de Ateca, die inmiddels toe is aan een update.
Lees verder

Dít is de nieuwe Volkswagen Golf GTI Clubsport!
Dít is de nieuwe Volkswagen Golf GTI Clubsport, de overteffende trap van de Volkswagen Golf GTI die maar liefst 300 pk sterk is!
Lees verder

Volkswagen Taos is nieuwe SUV
Dít is de Volkswagen Taos, een nieuwe SUV die in ieder geval op de Noord-Amerikaanse automarkt verschijnt. Naar Europa komt de Volkswagen Taos niet.
Lees verder