Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Vijf 'vergeten' hot hatches voor minder dan 8.000 euro

Vijf 'vergeten' hot hatches voor minder dan 8.000 euro
Zoek je veel 'fun' voor relatief weinig geld? Dan is het aanschaffen van een 'hot hatch' een goed idee. Wellicht denk je dan meteen aan iets met het GTI-label, of de alom geprezen Renault Clio Sport. Deze vijf exemplaren liggen minder voor de hand, maar zijn daarom zeker niet minder leuk.
Lees verder

Porsche in tien jaar bijna volledig elektrisch
Porsche zal in 2030 bijna alleen nog maar elektrische modellen aanbieden, maakt CEO Oliver Blume bekend op een congres van het Duitse Instituut voor de Automobielwetenschap in Stuttgart. Het sportwagenmerk focust zich daarnaast op de ontwikkeling van synthetische brandstoffen.
Lees verder

Mitsubishi Eclipse Cross vernieuwd
Mitsubishi geeft de Eclipse Cross een ingrijpende facelift. De SUV krijgt een nieuw front, een vernieuwde achterkant én komt als plug-in hybride beschikbaar
Lees verder

Acura MDX Prototype is productierijp
Dít is de Acura MDX Prototype, een nauwkeurige vooruitblik op een nieuwe MDX. Komt met twee zescilinders beschikbaar, maar niet in Nederland.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Golf R is bijna klaar
Het doek is nog maar net van de Volkswagen Golf GTI Clubsport, of de absolute topper maakt z'n opwachting. Volkswagen laat weten dat de Golf R over enkele weken onthuld wordt.
Lees verder