donderdag 22 oktober 2020

Autoweek: Volkswagen Golf TGI gepresenteerd

Volkswagen Golf TGI gepresenteerd
De Volkswagen Golf is er nu ook als TGI. Die versie kan met benzine, maar vooral met aardgas (CNG) overweg. Informatie voor de Nederlandse markt volgt snel.
Lees verder

Torsus Praetorian is dé bus voor scholen in de rimboe
In Nederland is naar school reizen niet echt een uitdaging, maar dat geldt niet voor sommige afgelegen oorden elders op de wereld. Daar speelt Torsus op in.
Lees verder

Jagers: 'Neem handelen na wildaanrijding mee in theorie-examen'
De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging wil dat het CBR een onderdeel 'wettelijke verplichtingen na aanrijding met wild' opneemt in het theorie-examen, zegt de organisatie in een statement. Volgens de Jagersvereniging is dit nodig omdat veel automobilisten niet weten wat ze moeten doen na een aanrijding met wild. Met een campagne hoopt de vereniging het aantal aanrijdingen verder omlaag te kunnen brengen.
Lees verder

Tesla geeft toe dat achterbumper Model 3 los kan schieten
Meerdere Tesla Model 3-eigenaren melden dat de achterbumper van hun Model 3 eraf is gevlogen onder natte omstandigheden. Tesla geeft nu toe dat dit risico bestaat.
Lees verder

Officieel: Dacia Duster Pick-up
Dít is de Dacia Duster Pick-up, een praktisch werkpaard op basis van de Duster. Helaas komt de Duster Pick-up niet naar Nederland.
Lees verder