vrijdag 9 oktober 2020

Autoweek: Weblog: Waarom ik een BMW verdedig

Weblog: Waarom ik een BMW verdedig
Ach, misschien doen ze het er in Beieren ook wel een beetje om. Ophef is aandacht en daar gaat tegenwoordig alles over – there's no business like showbusiness. Toch wil ik op dit ongelegen moment een lans voor BMW breken. Alle merken worstelen met design. Vorm maakt of breekt een auto. Daar verkoop je hem op. Design is dus het nieuwe goud. Iedereen is als een razende op zoek naar de volgende stijlhit. Helemaal nu je je in het nabije stroomtijdperk op geen andere manier kunt onderscheiden dan op ...
Lees verder

Enorm banenverlies verwacht voor Europese autosector
Het ziet er allerminst rooskleurig uit voor de Europese autosector volgend jaar. Volgens de overkoepelende organisatie CLEPA gaan er gigantisch veel banen verloren.
Lees verder

Volkswagen Golf nu ook als 1.0 eTSI met DSG-automaat
Volkswagen heeft weer eens een motorversie aan het gamma van de Golf toegevoegd. De Volkwagen Golf is er nu ook met de basismotor én een DSG-automaat. De 1.0 eTSI biedt als bonus een Mild Hybrid-systeem.
Lees verder

Sebastian Vettel koopt zich in bij Aston Martin
Formule 1-coureur Sebastian Vettel rijdt volgend jaar voor het nieuwe F1-team van Aston Martin, maar daar blijft het niet bij. De Duitser heeft namelijk een belang genomen in het Britse merk.
Lees verder

Automaat officieel populairder dan handbak
In 2019 was 51 procent van de nieuw in ons land verkochte personenauto's voorzien van een automaat, meldt Bovag. De cijfers staven daarmee het vermoeden dat de handbak ook in Europa z'n langste tijd heeft gehad.
Lees verder