woensdag 7 oktober 2020

De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé.

De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé.
35 jaar na het debuut van de eerste BMW M3 presenteert BMW M GmbH de nieuwste generatie van zijn iconische high-performance sportauto's. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering. Daarnaast debuteert het eerste M model bij BMW Motorrad: de nieuwe BMW M 1000 RR.
Lees verder

Bouwen aan de toekomst: BMW Group gaat een nieuw tijdperk van R&D in met FIZ Nord
Het FIZ Projekthaus Nord is het nieuwe hart van het wereldwijde BMW Group onderzoeks- en ontwikkelingsnetwerk +++ 'Smart Building' als innovatieplatform voor 4800 voertuigontwikkelaars +++ Ruimte voor 100 state-of-the-art testbanken en 200 laboratoria +++ Vlaggenschip voor Duitsland als locatie voor onderzoek met een investering van ca. 1 miljard euro +++ Het tempo bepalen van de transformatie in auto-ontwikkeling.
Lees verder

De nieuwe BMW X2 M Mesh Edition.
• De BMW X2 Sports Activity Coupé (SAC) is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting om nóg actievere klanten aan te spreken in een doelgroep die jong is of zich jong voelt. Marktintroductie vanaf november 2020. De prijs van de BMW X2 M Mesh Edition bedraagt € 4.995,-.
Lees verder

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.
Première van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. De nieuwe maatstaf voor rijdynamiek met de allure van exclusief rijplezier in een cabriolet voor het premium segment. Ontworpen volgens de nieuwe designtaal van BMW die sportieve elegantie uitstraalt, met een nieuw dakdesign en beduidend hogere prestaties in vergelijking met het voorgaande model. Het design en de rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert nieuwe BMW G 310 GS.
Met de BMW G 310 GS introduceerde BMW Motorrad in 2016 de GS beleving in het segment onder 500 cm3. Nu, vier jaar na zijn debuut, treedt de nieuwe BMW G 310 GS in de schijnwerpers. Met een uitrusting en nieuwe technologie waarmee hij veelzijdiger, veiliger en dynamischer rijdt. De BMW G 310 GS komt in 2021 op de markt met een vanafprijs van € 7.250,-.
Lees verder

De vernieuwde BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure.
BMW Motorrad bekroont de 40e verjaardag (2020) van de GS modellen met een flinke update van de BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure. Deze motoren bieden nog meer verfijning en zijn nog innovatiever en fascinerender door talrijke nieuwe features en een uitgebreid aanbod van optionele uitrusting en Originele BMW Motorrad Accessoires. Meer dan ooit zijn deze GS modellen perfect klaar voor elke uitdaging.
Lees verder

De nieuwe BMW 128ti.
De nieuwe BMW 128ti biedt ongefilterde rijdynamiek en heeft een onderscheidend karakter. Hij is gepositioneerd tussen de BMW 120i en het topmodel M135i xDrive. De BMW 128ti komt in november 2020 op de markt met een vanafprijs van €49.990,-.
Lees verder

BMW Group boekt solide omzetgroei in derde kwartaal.
BMW Group verkoopt 675.680 voertuigen in derde kwartaal (+ 8,6%) +++ Regio Europa levert 275.618 voertuigen aan klanten in Q3 (+ 7,1%) +++ China 6,4% gestegen na eerste negen maanden (559.681 voertuigen) +++ Verkoopsituatie weerspiegelt nog steeds regionale impact van COVID-19-pandemie +++ Pieter Nota: "Omzetgroei van bijna 50 procent voor elektrische voertuigen in derde kwartaal" +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder