Prijswinnaar GP Portugal bekend

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com.
Lees verder

Max over beginfase Portugese GP: 'Geen onnodige risico's genomen'
Max Verstappen was via een Skype-gesprek te gast in het programma Peptalk, dat elke maandagavond om 19.50 uur te zien is op Ziggo Sport. "Het was mooi dat er weer publiek aanwezig was, absoluut", zegt Max terugblikkend op de race in het Portugese Portimão, waar de Nederlander derde werd. De beginfase van de wedstrijd kende een tumultueus verloop. Max vertelt: "Die eerste ronde was voor mij niet echt genieten. Er was heel weinig grip en ik probeerde uit de problemen te...
Lees verder

Max over Imola: 'Het zal niet eenvoudig zijn om de auto af te stellen'
Max Verstappen behaalde in Portimão een welverdiend podium. In de afgelopen twaalf maanden kwam de Nederlander twaalf maal aan de finish van een Grand Prix en al die twaalf keren eindigde hij op het podium. Een puike prestatie. Max, hoe was het om in Portugal je 40e Formule 1-podium te behalen? "Ik besteed niet echt veel aandacht aan die statistieken en natuurlijk is het mooi podiumplaatsen toe te kunnen voegen. Maar we zijn allemaal hier om te winnen, dus we moeten blijven...