vrijdag 23 oktober 2020

Zeven principes voor AI: BMW Group stelt gedragscode op voor gebruik kunstmatige intelligentie.

Zeven principes voor AI: BMW Group stelt gedragscode op voor gebruik kunstmatige intelligentie.
Het gebruik van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) is een centraal element van het digitale verwerkingsproces bij BMW Group. In de gehele keten wordt nu al gebruik gemaakt van AI om zo toegevoegde waarde te creëren voor klanten, producten, medewerkers en processen.
Lees verder

De nieuwe R 1250 RT.
Al meer dan vier decennia is bij BMW Motorrad de afkorting 'RT' synoniem voor de wereld van dynamische toermotorfietsen. Om ervoor te zorgen dat dat in de toekomst zo blijft, heeft BMW Motorrad een serie wijzigingen en innovaties bij de R 1250 RT doorgevoerd – voor nog meer rijplezier en toergenot op het hoogste niveau.
Lees verder

High-performance en maximale exclusiviteit: de First Editions van de BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition.
Stijlvolle designelementen benadrukken het expressieve karakter van de high-performance modellen in de Sports Activity Vehicle en Sports Activity Coupé segmenten – First Edition per direct te bestellen; productie gelimiteerd op 250 exemplaren per model.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert vijf wereldpremières.
Op donderdag 22 oktober 2020 om 18:00 uur onthult BMW Motorrad vijf nieuwe heritage modellen. De digitale wereldpremières worden wereldwijd gestreamd via de officiële BMW Motorrad Facebook-pagina, de BMW Motorrad en BMW Group Youtube-kanalen en de BMW Group LinkedIn-pagina. Klik op één van de onderstaande links voor de livestream.
Lees verder

Dealergroep Van Poelgeest koopt BMW Amsterdam.
Dealergroep Van Poelgeest wordt de nieuwe eigenaar van BMW Amsterdam (onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt)
Lees verder

De nieuwe BMW R nineT modellen.
Voor het aanstaande seizoen 2021 voert BMW Motorrad voor de R nineT familie enkele technische wijzigingen door, maar de modellen krijgen ook een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting en er is een groter aanbod optionele uitrustingen.
Lees verder

De nieuwe BMW R 18 Classic en R 18.
Na het debuut van de nieuwe BMW R 18 presenteert BMW Motorrad nu een meer op toeren gerichte variant van zijn oppermachtige cruiser: de BMW R 18 Classic. De nieuwe BMW R 18 Classic is een nostalgisch ogende toermotorfiets die doet denken aan geweldige toer-cruisermodellen van weleer. De R 18 valt op door zijn puristische stijl, terwijl de R 18 Classic o.a. is voorzien van een groot windscherm, buddyseat voor een passagier en zadeltassen.
Lees verder

BMW en Kith werken samen voor een exclusieve en speciale editie van de nieuwe BMW M4 Competition Coupé.
De BMW M4 Competition x KITH met unieke exterieur- en interieurdetails is beperkt tot 150 exemplaren – slechts drie hiervan komen naar Nederland – en kan vanaf 23 oktober 2020 worden gereserveerd. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder