Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Black Friday: Nu de Ford Puma aan € 279 per maand tot 30/11

AUTOFANS
Black Friday: Nu de Ford Puma aan € 279 per maand tot 30/11
Van private lease ga je de komende jaren nog veel meer horen. Ford probeert daar nu al op in te spelen door tijdelijk een zeer scherpe prijs aan te bieden voor hun PUMA. Een Titanium versie(hoge versie) met de bekende 125 pk sterke 1.0 Turbobenzine heb je al voor 279€/maand*.
Lees verder

OK Beemer: BMW door het stof na campagne op sociale media
Een gevatte comeback op sociale media: het is niet iedereen gegeven. Nadat BMW kritiek op het ontwerp van zijn nieuwe iX pareerde met "OK, Boomer", moest het al snel zijn verontschuldigingen aanbieden.
Lees verder

Vlaanderen wil 30.000 extra laadpunten tegen 2025
Vlaanderen wil het aantal laadpunten voor elektrische auto's en plug-inhybrides de komende vijf jaar gevoelig uitbreiden. Tegen 2025 moeten er 30.000 laadpunten bijkomen. Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) maakt daar 30 miljoen euro voor vrij.
Lees verder

BMW stopt in 2024 met Duitse productie van verbrandingsmotoren
Uitgerekend de 'Bayerische Motoren Werke' gaat de productie van zijn verbrandingsmotoren uitbesteden. BMW kiest duidelijk voor een elektrische toekomst en wil de ontwikkeling én de productie van elektrische aandrijvingen (motoren, batterijen en omvormers) in zijn Duitse sites onderbrengen. Daarvoor moet de assemblage van de verbrandingsmotoren wijken.
Lees verder

Toyota legt Camry al op de tekentafel
De Camry werd vorig jaar bij ons opnieuw gelanceerd en vandaag krijgt hij al een facelift, de hybride aandrijving blijft op post.
Lees verder